Kender du en god instruktør, et friluftsmenneske eller måske bare en fed personlighed?

DARE SØGER 5 INSTRUKTØRER til et BIJOB på vores aktivitetscenter mellem Viborg og Skive.

Vi er en spændende virksomhed i udvikling med mange gode arrangementer små som store, og mere end 8000 årlige gæster inden for teambuilding, firmaudflugt, polterabend og skolearrangementer.

Vi har et godt og alsidigt team af pt. 25 instruktører, men har som altid brug for forstærkning inden højsæson. Vi mangler både kolleger, der kan tage vagter i weekender og hverdage, til det kommende år/sæson.

ARBEJDET ER ET BIJOB - fleksibelt, spændende og udfordrende. Du skriver dig på vagter i forbindelse med planlægning/personalemøde månedligt, primært fra april til oktober, og kan melde på jobs løbende også.

DU ER: Ansvarsbevidst, serviceminded, velformuleret, handlekraftig og vant til at få tingene til at ske. Du er desuden en dygtig kommunikator, der kan kommunikere og formulere budskaber på alle niveauer, og du er vild med friluftsliv og det at arbejde med mennesker i alle aldre. Du blir lige så meget en vært for dine gæster som en instruktør på vores aktiviteter. Vi giver dig grundig oplæring/uddannelse, så brancheerfaring er ikke et krav

Ansøgning sendes til info@idareyou.dk senest 28/2-2023

Se mere om os på www.DARE.dk.​

hvad mener vores kunder?​

Anbefalinger og anmeldelser

Læs hvad kunder siger om deres oplevelser med DARE.

"Altid en fantastisk oplevelse"

Sommerfesten med mit nye arbejde fik også en suveræn oplevelse, trods regnen

Gode instruktører og fantastiske omgivelser.

Nicoline Christine Felsager

"Kan varmt anbefales"

Kan varmt anbefale Dare til såvel store som små arrangementer. Top professionelle instruktører og super service hele vejen igennem.

Gitte Lund

"Super fed sheltertur"

Vi har haft en rigtig fed tur, fantastiske omgivelser og super skønne shelter. Jeg kan varmt anbefale DARE aktivitetscenter.

Camilla Højer Brix

Se flere anmeldelser på Facebook​

kontakt os

Book jeres næste firmaudflugt, eller tag vennegruppen med på oplevelse

Vi glæder os til at høre fra jer. Vi skræddersyer gerne et unikt arrangement, uanset om virksomheden skal på teambuilding, vennegruppen skal afsted eller børnefødselsdagen skal afholdes i spændende rammer.