Ønsker I en mere nuanceret analyse af jeres arbejdssituation og udviklingsmuligheder, kunne Myers Briggs Typeindicator (MBTI) være et rigtigt godt tilvalg i forbindelse med et arrangement på DARE Aktivitetscenter.

MBTI Trin I er en effektiv og alsidig personlighedstypetest, der giver fundamentet for en dyb forståelse af personlig motivation og gruppeinteraktioner. Den kan anvendes til mange forskellige personlige og erhvervsmæssige formål, og løbende evalueres og refereres til.

Forløbet opstartes forud for jeres arrangement med en typetest, som I selvstændigt og i ro og mag udfylder via internettet.

Dernæst gennemføres en gruppefeed-back/workshop ved jer eller på DARE Aktivitetscenter. Her gennemgås de forskellige præferencer og typer, og I får bearbejdet jeres resultat af typetesten.


Gruppefeedbacken tager ca. 2-3 timer afhængig af antal.
Ring eller skriv for nærmere information og pris.

hvad mener vores kunder?​

Anbefalinger og anmeldelser

Læs hvad kunder siger om deres oplevelser med DARE.

"Altid en fantastisk oplevelse"

Sommerfesten med mit nye arbejde fik også en suveræn oplevelse, trods regnen

Gode instruktører og fantastiske omgivelser.

Nicoline Christine Felsager

"Kan varmt anbefales"

Kan varmt anbefale Dare til såvel store som små arrangementer. Top professionelle instruktører og super service hele vejen igennem.

Gitte Lund

"Super fed sheltertur"

Vi har haft en rigtig fed tur, fantastiske omgivelser og super skønne shelter. Jeg kan varmt anbefale DARE aktivitetscenter.

Camilla Højer Brix

Se flere anmeldelser på Facebook​

kontakt os

Book jeres næste firmaudflugt, eller tag vennegruppen med på oplevelse

Vi glæder os til at høre fra jer. Vi skræddersyer gerne et unikt arrangement, uanset om virksomheden skal på teambuilding, vennegruppen skal afsted eller børnefødselsdagen skal afholdes i spændende rammer.