Den Sorte Boks er en vandring i den skønne og spændende natur omkring DARE. Her er plads til 1 - 5 hold. Holdets opgave er at "hente" en pilot hjem fra et forulykket fly.

Aktiviteten  er for både unge og voksne og en sjov oplevelse kombineret med teambuilding rundt i området.

I skal i mindre teams finde vej via et kort og løse små udfordringer i skoven med både hoved og hænder, for at finde frem til det forulykkede fly. I er et lille “Search and Rescue team” der skal afkode den sorte boks, og I vil på turen rundt ca. 1,5 time i skoven skulle arbejde sammen og løse små tricky opgaver og samle informationer.

Vores instruktør tager godt imod, og sender jer ud på missionen fra vores Base Camp. Kan I klare missionen inden tiden løber ud?

For at hente piloten hjem, skal holdet løse 7 opgaver for at komme ind i den sorte boks. Når alle 7 opgaver er løst, kan holdet tage nøglen og koordinatet ud til at finde flyveren med piloten.

Opgaven er løst, når alle 7 opgaver er løst og "piloten" er bragt tilbage til DARE.

God tur!

hvad mener vores kunder?​

Anbefalinger og anmeldelser

Læs hvad kunder siger om deres oplevelser med DARE.

"Altid en fantastisk oplevelse"

Sommerfesten med mit nye arbejde fik også en suveræn oplevelse, trods regnen

Gode instruktører og fantastiske omgivelser.

Nicoline Christine Felsager

"Kan varmt anbefales"

Kan varmt anbefale Dare til såvel store som små arrangementer. Top professionelle instruktører og super service hele vejen igennem.

Gitte Lund

"Super fed sheltertur"

Vi har haft en rigtig fed tur, fantastiske omgivelser og super skønne shelter. Jeg kan varmt anbefale DARE aktivitetscenter.

Camilla Højer Brix

Se flere anmeldelser på Facebook​

kontakt os

Book jeres næste firmaudflugt, eller tag vennegruppen med på oplevelse

Vi glæder os til at høre fra jer. Vi skræddersyer gerne et unikt arrangement, uanset om virksomheden skal på teambuilding, vennegruppen skal afsted eller børnefødselsdagen skal afholdes i spændende rammer.