Har I lyst til at slutte dagen af med bålhygge og overnatning i det fri, så stiller DARE lejrpladsen til rådighed med shelters til ca. 35 personer, samt toiletfaciliteter og bad og mulighed for at spise i overdækkede faciliteter.

I kan også vælge at anvende vores flotte vildmarksbad hvor I sidder i 40 grader varmt vand mens I nyder udsigten over ådalen. I kan hoppe en tur i vores flotte sauna og måske en frisk tur i det isnende koldtvandskar - Naturligvis på alle tidspunkter af året

​Søger I overnatning under nogle mere bekvemmelige forhold, samarbejder vi med flere hoteller i området, bl.a Hotel Strandtangen i Skive som med en yderst smuk beliggenhed, udsigt til fjorden samt et rigtigt godt køkken, fuldender oplevelsen ved DARE.

hvad mener vores kunder?​

Anbefalinger og anmeldelser

Læs hvad kunder siger om deres oplevelser med DARE.

"Altid en fantastisk oplevelse"

Sommerfesten med mit nye arbejde fik også en suveræn oplevelse, trods regnen

Gode instruktører og fantastiske omgivelser.

Nicoline Christine Felsager

"Kan varmt anbefales"

Kan varmt anbefale Dare til såvel store som små arrangementer. Top professionelle instruktører og super service hele vejen igennem.

Gitte Lund

"Super fed sheltertur"

Vi har haft en rigtig fed tur, fantastiske omgivelser og super skønne shelter. Jeg kan varmt anbefale DARE aktivitetscenter.

Camilla Højer Brix

Se flere anmeldelser på Facebook​

kontakt os

Book jeres næste firmaudflugt, eller tag vennegruppen med på oplevelse

Vi glæder os til at høre fra jer. Vi skræddersyer gerne et unikt arrangement, uanset om virksomheden skal på teambuilding, vennegruppen skal afsted eller børnefødselsdagen skal afholdes i spændende rammer.