​Paintball kan spilles af alle over 18 år og over 16 år med forældrenes skriftlige tilladelse.

Paintball kan spilles om I er 6, 10, 30 eller flere personer.

En omgang paintball varer to timer, hvor man som regel når at spille 4-6 spil på vores skovbane som ligger i kuperet og bevokset terræn.

Paintball egner sig både til polterabend og hyggeaften med fodboldklubben, men er også en god teambuildingøvelse for virksomheden.

Normalt spilles der forskellige varianter af Capture the Flag, hvor det gælder om at erobre modstanderens flag, men det er også muligt at prøve andre typer af spil, f. eks. VIP Protection eller gidseltagning.

Der er også mulighed for at træne ting som, indrykning, personbeskyttelse og utallige andre ting hvor kun fantasien sætter grænser. Vores paintballbane ligger centralt placeret mellem Viborg og Skive i smukke omgivelser ved Jordbro Å.​

hvad mener vores kunder?​

Anbefalinger og anmeldelser

Læs hvad kunder siger om deres oplevelser med DARE.

"Altid en fantastisk oplevelse"

Sommerfesten med mit nye arbejde fik også en suveræn oplevelse, trods regnen

Gode instruktører og fantastiske omgivelser.

Nicoline Christine Felsager

"Kan varmt anbefales"

Kan varmt anbefale Dare til såvel store som små arrangementer. Top professionelle instruktører og super service hele vejen igennem.

Gitte Lund

"Super fed sheltertur"

Vi har haft en rigtig fed tur, fantastiske omgivelser og super skønne shelter. Jeg kan varmt anbefale DARE aktivitetscenter.

Camilla Højer Brix

Se flere anmeldelser på Facebook​

kontakt os

Book jeres næste firmaudflugt, eller tag vennegruppen med på oplevelse

Vi glæder os til at høre fra jer. Vi skræddersyer gerne et unikt arrangement, uanset om virksomheden skal på teambuilding, vennegruppen skal afsted eller børnefødselsdagen skal afholdes i spændende rammer.