DARE tilbyder en bred vifte af firmaudflugter. De kan foregå ved os, eller vi kan komme til Jer. Det kan være to timer eller to dage.

Formålet med arrangementet er oftest, at give medarbejderne et velfortjent pusterum i hverdagen, kombineret med socialt samvær.

Her er mulighed for at medarbejderne kan møde hinanden i andre rammer og sammen dele og bruge oplevelserne, når arbejdsdagen starter igen.

Oplevelserne er med til at fastholde og motivere den positive stemning samt engagementet i en travl hverdag på arbejdspladsen.

DARE lægger vægt på en uhøjtidelig stemning. Vores mål er, at alle er med og får en god oplevelse!


Mulighederne for udformningen af det enkelte arrangement er mange. Vi er altid friske på at sammensætte netop det, I efterspørger, så Jeres fokus bliver det gennemgående tema i arrangementet.


Kontakt os for yderligere information og se evt. hvilke andre aktiviteter der kan sammensættes, så I får en rigtig god oplevelse i naturen.

hvad mener vores kunder?​

Anbefalinger og anmeldelser

Læs hvad kunder siger om deres oplevelser med DARE.

"Altid en fantastisk oplevelse"

Sommerfesten med mit nye arbejde fik også en suveræn oplevelse, trods regnen

Gode instruktører og fantastiske omgivelser.

Nicoline Christine Felsager

"Kan varmt anbefales"

Kan varmt anbefale Dare til såvel store som små arrangementer. Top professionelle instruktører og super service hele vejen igennem.

Gitte Lund

"Super fed sheltertur"

Vi har haft en rigtig fed tur, fantastiske omgivelser og super skønne shelter. Jeg kan varmt anbefale DARE aktivitetscenter.

Camilla Højer Brix

Se flere anmeldelser på Facebook​

kontakt os

Book jeres næste firmaudflugt, eller tag vennegruppen med på oplevelse

Vi glæder os til at høre fra jer. Vi skræddersyer gerne et unikt arrangement, uanset om virksomheden skal på teambuilding, vennegruppen skal afsted eller børnefødselsdagen skal afholdes i spændende rammer.